Leírás és Paraméterek
Napjainkban a vegán konyha egyre népszerűbbé válik. Ha valaki úgy dönt, hogy ezt az életmódot folytatja, a kezdetekben számtalan nehézséggel néz szembe. A hús, a tejtermékek helyettesítése mellett természetesen színes, változatos és ízletes ételeket szeretne fogyasztani. A megfelelően összeállított vegán ételsor megváltoztatja követői életét, hiszen nem csupán a testre, az elme békéjére is hatással van. Hémangi új könyve számos alapreceptet tartalmaz (növényi tejek és tejtermékek vegán változatait, húspótlókat), ugyanakkor útmutatásai lehetőséget adnak kreativitásunk kibontakoztatására is.
Mit találsz a könyvben?
- 70 kipróbált receptet, melyeket a főzésben kevésbé járatosak is el tudnak készíteni
- Megismerheted a fűszerek használatát
- Alaprecepteket (növényi tejek, tejtermékek, húspótlók)
- Színes ételfotókat
- A szerző tippjeit, tanácsait
- Mindezt 96 színes oldalon
- Ha teljeskörű képzést szeretnél kapni a vegán konyhaművészetben, rendeld meg a könyvhöz tartozó főzőtanfolyamot is.
Az opcionális tanfolyamon:
- gyakorlatban sajátíthatod el népszerű fogások vegán változatát
- megtanulhatod a legízesebb növényi tejtermékek és húspótlók elkészítését és felhasználását
- megtudhatod, hogyan fűszerezd ételeidet a tökéletes ízvilág eléréséhez.
Vélemények
6 értékelés
Ildikó
|
2017. 01. 23.
Nagyon hasznos és szép kivitelű könyv,rengeteget tanulok belőle!Isteni finom recepteket tartalmaz!
Végre egy kis változatosság.Köszönöm szépen!
Végre egy kis változatosság.Köszönöm szépen!
Tünde
|
2016. 10. 26.
Nagyon tetszik a könyv, rengeteg újdonsággal
szép,képekkel!
Régóta tervezem, hogy hús nélkül is finom, egészséges ételeket tegyek a csalàd asztalára!
Ez egy igazi " gasztronómiai utazás" lesz!
Köszönjük Hémangi!!
szép,képekkel!
Régóta tervezem, hogy hús nélkül is finom, egészséges ételeket tegyek a csalàd asztalára!
Ez egy igazi " gasztronómiai utazás" lesz!
Köszönjük Hémangi!!
Ági
|
2016. 07. 23.
Elégedett vagyok és örülök, hogy teljesen vegán recepteket tartalmaz. Nagyon tetszik, hogy a könyv alapján házilag is elkészíthetőek pl. a gabonatejek, növényi sajtok stb.
Klári
|
2015. 11. 26.
Szuper a könyv. Hémangi többi könyvét is rendszeresen használom. Köszönöm.
Zsuzsa
|
2015. 10. 29.
Nagyon szép konyv és inycsiklandozók a benne levo recepteķ! Jó hogy megvettem! Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Marcsi
|
2015. 10. 29.
A könyv nagyon szép kivitel, gyönyörü képekkel és csábító receptekkel. Külön élmény, hogy milyen kevés alapanyagból, micsoda különlegességeket lehet készíteni. Személyes kedvencem a kókuszhab.