Termékek Menü

Charmil gyógynövényes sebgyógyító, hámosító hatású szórópermet 100ml

Katt rá a felnagyításhoz

Leírás és Paraméterek

A Charmil egy kétféle gyógynövény olaját tartalmazó, széles hatásspektrumú sebgyógyító, hámosító hatású, rendkívül hatékony szórópermet formátumú készítmény. Népszerű, hatékony formula (az Ayurveda gyógyászatban sebgyógyító, baktérium- és gombaölő, rovarriasztó tulajdonságairól ismert) Pongamia glabra és Cedrus deodara gyógynövényekkel.
 
Javallott legkülönfélébb eredetű (szúrt, vágott, horzsolt, harapott, tépett, égetett, forrázott, műtéti, stb.) sebeknek, valamint ekcémás, gennyedző bőr kiegészítő kezelésére. Viszketést, irritációt csökkentő, hámosító hatású. Gyors és tiszta sebgyógyulást eredményez. Állatorvosi tapasztalatok szerint különösen nagy hatékonysággal alkalmazható a meleg és nedves nyári hónapok alatt, amikor a megfelelő környezeti feltételek elősegítik a mikrobák elszaporodását, a legyek jelenléte pedig a sebek lárvával történő fertőződését. A különleges szórópermet formátum biztosítja az időjárásnak ellenálló konzisztenciát, a kiváló behatoló erőt, a könnyű felvihetőséget és eloszlathatóságot.

Célállatfajok: szarvasmarha, kecske, juh, ló, sertés, nyúl, baromfi, galamb.
 
Használati előnyök:
Antibiotikumot vagy más szintetikus anyagot nem tartalmaz. Nincs meg a rezisztencia kialakulásának veszélye, így hosszú távon is hatékonyan alkalmazható.
Kizárólag természetes összetevőkből készül, ökológiai gazdálkodásban is alkalmazható.
Környezet- és állatbarát készítmény.
Gyors hatású, gazdaságos.
Könnyen felszívódik, kényelmesen alkalmazható.
 
Alkalmazás:
Kizárólag külső használatra. Naponta 1 alkalommal (vagy az állatorvos utasítása alapján) vigye fel a kellő mennyiségű permetet közvetlenül a gondosan megtisztított sebfelületre. A kezelést folytassa a seb teljes gyógyulásáig.
 
Kiszerelés:
100 ml.

Nyilvántartási szám:
134/1/2011 MgSzH ÁTI
(szabadon forgalmazható állatgyógyászati gyógyhatású termék)

Hatóanyagok:

Cedrus deodara

Pongamia glabra.

Állatorvosi vélemények:

Dr. Locker Lóránd, Csákvár

"Minden ami bőr-szőr problémára kivállóan alkalmazható. Olyan gombás eredetű bőrproblémákat oldott már meg a Charmil gél, például lónál, amit semmi más szer nem tudott megoldani. Sokat járok a környező országok magyarlakta területeire, különösen Erdélybe, ahol szintén ismerik a terméket, úgyhogy alaposan fel kell pakolnom Charmil-ból, ha arra megyek, mert sok állatorvos kolléga használja. Van aki, mióta megismerte a Charmil-t, csak ezt használja rendszeresen,például malacheréléshez. Külön kiemelendő légyriasztó hatása, ami a nyári hónapokban nem elhanyagolható!"

Dr. Sipos Katalin, Nyírpazony

"Nekem fontos, hogy ha lehet természetes gyógymódokkal kezeljem az állatokat, természetes gyógyszerekkel. És az sem hátrány, ha ez megfizethető áron elérhető. Ezért használom a Garuda Trade Kft. által forgalmazott ayurvédikus termékeket.

A Charmil spray előnyei két szóban összefoglalhatóak: praktikusság és hatékonyság. Nálunk legfőbb felhasználási területe a nyáron, legyek által kicsípett, kisebesedett fülvégek. Nagy problémát okoz a gazdáknak, a vérszívó legyek elleni védekezés. Ez a kátrányos készítmény minden forgalomban levő légy-ellenes szertől hatékonyabban tartja távol a vérszívókat, hatóanyagai révén gyógyítja a sebeket, szórópermet formában nem lesz büdös és fekete az ember keze és nem kell minden kezeléshez kesztyűt húznia. Nem folyik, odatapad és egyszerű a használata. Ha az állat fél a felhajtógázas flakontól, akkor gél formában is tökéletesen alkalmazható. Szaga miatt csak szabadban tartott állatoknál praktikus. Szobában tartott kutyusoknál a Newcharm gélt szoktuk ajánlani nehezen gyógyuló sebek kezelésére.

Nem csak „legyes" területekre hatékony, hanem igazán jó szolgálatot tesz kifekélyesedett daganatok, szétnyílt – szétnyalt sebek kezelésénél is."

Dr. Miklós Csaba homeopata állatorvos

„Hét esetben adtam Charmil-gélt különböző bőrtünetek gyógyításának támogatására kutyáknak. Ezek az esetek nehezen gyógyuló eseteknek számítottak, mivel a tünetek már régóta (esetleg hónapok óta) fennálltak. Minden kutya homeopátiás alkati szert kapott és emellé kapta helyi kezelésként a Charmil-kenőcsöt.

A homeopaticum és a kenőcs adagolása időben teljesen elkülönített volt. Az esetekben közös volt a kibírhatatlan viszketés. A kutyák az eleven húsig vakarták ki magukat vagy kirágták a már majdnem begyógyult sebet. A kenőcs alkalmazása hatóanyagánál és nem utolsó sorban ízénél fogva kitűnő eredménnyel segítette a sebek gyógyulását.

A hét esetből: két eset: keloidos sebek (a comb külső felületén kb. 10 cm hosszú, illetve a tarsuson 7 cm átmérőjű), négy eset: ujjak közötti papulák, egy eset: ekcémás területek az egész testen.

 
 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Ügyfélszolgálat

SZÁLLÍTÁSI DÍJAK:

A csomagokat a megrendelésétől számított 5-7 munkanapon belül postázzuk, lehetőség szerint próbáljuk korábban.

Magyarországon belül

2490 Ft alatt 1490 Ft
2500-10 000 Ft között: 990 Ft
10 000-15 000 Ft között: 499 Ft
15 000 Ft felett: ingyenes

 

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL:
(e-mailes visszaigazolás után):
kedden 14:00-17:00 között

 

Címünk: 1137 Budapest, Szent István krt 6. 3/12 (27-es kapucsengő)

Telefonos ügyfélszolgálat:
06-30-464-7760

 

Ha szeretnél te is ilyen webáruházat, klikkelj ide, és 14 napig ingyen kipróbálhatod.