Termékek Menü
0
Kategóriák

Gastrovit N Natúr probiotikum az emésztőrendszer ideális állapotának fenntartására, helyreállítására 50g por

Gastrovit N Natúr probiotikum az emésztőrendszer ideális állapotának fenntartására, helyreállítására 50g por Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
2.499 Ft (1.968 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 3727
Gyártó: Premium Product
Szállítási díj: 990 Ft
Leírás és Paraméterek

Az általános egészségi állapot és a hatékony immunrendszer meghatározó tényezője a természetes állapotú jól működő emésztő rendszer, amely ellátja szervezetünket a szükséges tápanyagokkal, vitaminokkal és a létfontosságú mikroelemekkel.

Korunkban alig lehetséges úgy táplálkozni és olyan életmódot folytatni, amit teljes mértékben természetesnek tekinthetünk. Környezetünket egyre fokozódó mértékben árasztják el a mesterséges anyagok, vegyületek, melyek már az élelmiszer láncolatban is teret hódítanak. Egyre több olyan élelmiszert  fogyasztunk, amely nagymértékben eltér a természetestől. A természetes élelmiszerek egy része is összetételében hiányos.

A stresszel teli életmód, gyógyszerek fogyasztása, felborítják az amúgy is lebilis egyensúlyt szervezetünkben (mindenek előtt a bélflóra működése és a tápanyag forgalom vonatkozásában). Így gyógyszerfogyasztó, nem egészséges társadalommá válunk.

Megbetegedéseink, gyenge vitalitásunk, heveny és idült betegségeink zöme vezethető vissza emésztő rendszerünk zavart, hiányos működésére (gyenge vagy aránytalan tápanyag, vitamin, mikroelem ellátás), ezeken keresztül szervezetünk labilis immun státusára.

A bélcsatorna mikroflóráját rendszeresen pótolnunk, támogatnunk kell megfelelő élőcsírás probiotikumokkal az emésztőrendszer funkcióinak helyreállítása, vitamin és mikroelem ellátása céljából.

Erre szolgál a GASTROVIT termékcsalád, amely egy aktív bélhonos tejsavtermelő baktériumokat tartalmazó hatékony probiotikum.

Tartósítószert, adalékanyagot nen tartalmaz, ellenjavallata nincs.

GASTROVIT (probiotikum, funkcionális élelmiszer) „N” natúr

Összetételében két fő komponenst tartalmaz:

Laktobaktériumok az emésztés elősegítésére 40g/kg mennyiségben: L.acidophilus, L.paracasei. Str. Thermophylus

Kristályos dextróz: 960g/kg

Javasolt felhasználás: acut enteralis zavarok esetében, enyhén romlott étel fogyasztása után, antibiotikum alkalmazása után, minden olyan betegség  esetén, ahol ellenjavallott a vitaminok, vagy nyomelemek bevitele (pl. myasthenia gravis, hyperthyreosis). A  tápanyagcsatorna funkcionális karbantartására,  regenerálására. A készítményt gyermekkortól, a szilárd élelmiszerfogyasztás kezdetétől lehet adni.

A Gastrovit oyan koncentrált táplálék (élelmiszer, élelmiszer kiegészítő, funkcionális tápanyag) amely csak természetes, valamint idealizált összetételű komplex anyagokat tartalmaz. A rendkívül bonyolult tápanyag-felvételi, lebontási mechanizmusokat ismerve a Gastrovit termékeknek négy változata kerül forgalomba. 

A Gastrovit előállítása speciális és egyedi receptura alapján történik. Az egyetlen olyan komplex funkcionális élelmiszer kiegészítő, amelyik nem egy élelmiszer gyártás mellékterméke, hanem szigorú minőségi előírások alapján garantált összetételben közvetlen emberi fogyasztásra készülnek. A készítmények tartósító szert, izfokozót és állományjavítót nem tartalmaznak.

A Gastrovit közvetlen gyógyító hatást nem fejt ki, tehát nem gyógyszer. Fogyasztása javítja, optimalizálja az emésztést, a tápanyagok felszívódását, a makró és mikró elemek transzportját. A Gastrovit a fent említett hatásokkal képes normalizálni a táplálék lebontását, a  vitamin szintetizálást, a makro- és mikroelem forgalmat úgy, hogy azok a szervezet számára ideális mértékben rendelkezésre álljanak. Működése során toxikus melléktermékek nem keletkeznek. A bevitt nagy hasznos baktérium csiraszám (több milliárd/g) lehetővé teszi, hogy túlsúlyukkal domináns szerepet töltsenek be a nemkívánatos, gyakran betegségeket is okozó baktériumokkal szemben.

 

Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Ügyfélszolgálat

Szállítási díjak:

A csomagokat a megrendelétől számított 5-7 munkanapon belül postázzuk. Ha lehetőségünk van természetesen próbáljuk korábban.

Magyarországon belül
0-10 000 FT : 990 Ft.
10 000 Ft - 15 000 Ft: 499 Ft
15 000 Ft felett: ingyenes
Személyes átvétel (emailes visszaigazolás után):
14:00-17:00 között
Címünk: 1137 Budapest, Szent István krt 6. 3/12 (27-es kapucsengő)

Telefonos ügyfélszolgálat: 06-30-464-7760

Nem találod az általad keresett terméket? Írd meg nekünk, megpróbáljuk beszerezni: info@108.hu

Ha szeretnél te is ilyen webáruházat, klikkelj ide, és 14 napig ingyen kipróbálhatod.