Termékek Menü
0
Kategóriák

Gastrovit Ny probiotikum + nyomelemek az emésztőrendszer ideális állapotának fenntartására, helyreállítására 50g por

Gastrovit Ny probiotikum + nyomelemek az emésztőrendszer ideális állapotának fenntartására, helyreállítására 50g por Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
2.499 Ft (1.968 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 3728
Gyártó: Premium Product
Szállítási díj: 990 Ft
Leírás és Paraméterek

Az általános egészségi állapot és a hatékony immunrendszer meghatározó tényezője a természetes állapotú jól működő emésztő rendszer, amely ellátja szervezetünket a szükséges tápanyagokkal, vitaminokkal és a létfontosságú mikroelemekkel.

Korunkban alig lehetséges úgy táplálkozni és olyan életmódot folytatni, amit teljes mértékben természetesnek tekinthetünk. Környezetünket egyre fokozódó mértékben árasztják el a mesterséges anyagok, vegyületek, melyek már az élelmiszer láncolatban is teret hódítanak. Egyre több olyan élelmiszert  fogyasztunk, amely nagymértékben eltér a természetestől. A természetes élelmiszerek egy része is összetételében hiányos.

A stresszel teli életmód, gyógyszerek fogyasztása, felborítják az amúgy is lebilis egyensúlyt szervezetünkben (mindenek előtt a bélflóra működése és a tápanyag forgalom vonatkozásában). Így gyógyszerfogyasztó, nem egészséges társadalommá válunk.

Megbetegedéseink, gyenge vitalitásunk, heveny és idült betegségeink zöme vezethető vissza emésztő rendszerünk zavart, hiányos működésére (gyenge vagy aránytalan tápanyag, vitamin, mikroelem ellátás), ezeken keresztül szervezetünk labilis immun státusára.

A bélcsatorna mikroflóráját rendszeresen pótolnunk, támogatnunk kell megfelelő élőcsírás probiotikumokkal az emésztőrendszer funkcióinak helyreállítása, vitamin és mikroelem ellátása céljából.

Erre szolgál a GASTROVIT termékcsalád, amely egy aktív bélhonos tejsavtermelő baktériumokat, nyomelemeket tartalmazó hatékony probiotikum.

Tartósítószert, adalékot nen tartalmaz, ellenjavallata nincs.

Gastrovit (probiotikum+ásványi anyagok) „Ny” :

A készítmény hat fő komponenst tartalmaz:

1.     Lakóbaktériumok g/0,04g ismert összetételben

2.     Kristályos dextróz g/0,532g

3.     tri-kalcium-citrát g/0,40g

4.     Magnézium sztearát g/0,02g

5.     1%-os Jód pr. /K-jodát/ g/0,008g

6.     baktérium sejten belül biológiai kötésben található elemek (főként szelén, cink).

Javasolt felhasználás: hasmenéses állapotban, magas savszint esetében (pl. reflux csökkentésének elősegítésére), magas láz és folyadékvesztés után (ásványi anyagok pótlására.) Nyomelem hiányra vezethető állapotok korrekciójára (gyógyszerel együtt is fogyasztható). Sajátos enzimatikus hatások mérséklésére. Csontrikulás, hypothyreosis jellegű betegségeknél, ásványanyag pótlás és roborálás esetében, kültakaró (bőr) panaszok és hajhullás esetében. (Fontos megjegyezni hogy a Gastrovit  nem gyógyszer, de tudott, hogy a cink, pl. a bőrben koncentrálódik és egyes hajhullások esetében súlyos cinkhiány mutatható ki. Az organikus kötésben lévő cink a potencia zavarok esetében is jótékonynak bizonyul. A szelén  az idegsejtek működésének nélkülözhetetlen eleme).

Megjegyzés: A készítményt, mint funkcionális élelmiszert javasolt vízben feloldva fogyasztani. Az „Ny” készítménynél fehér csapadék jelenik, meg azért mert a komponensek vízben oldhatósága  korlátozott.

 

A Gastrovit termékcsalád közvetlenül fogyasztható, ellenjavallat nem ismert, káros interakciót nem vált ki. A javasolt fogyasztás esetében a szájüregtől kezdve a vastagbélig közvetlenül is hatást fejt ki és segíti a  lebontott tápanyagok megfelelő transzportját. Összetétele alkalmas az esetlegesen a táplálékból hiányzó összetevők pótlására, vagy a jobb hasznosulás elősegítésére  úgy, hogy  túladagolás nem léphet fel, toxikus hatások nem alakulnak ki.

A Gastrovit előállítása speciális és egyedi receptura alapján történik. Az egyetlen olyan komplex funkcionális élelmiszer kiegészítő, amelyik nem egy élelmiszer gyártás mellékterméke, hanem szigorú minőségi előírások alapján garantált összetételben közvetlen emberi fogyasztásra készülnek. A készítmények tartósító szert, izfokozót és állományjavítót nem tartalmaznak.


 

 

Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Ügyfélszolgálat

Szállítási díjak:

A csomagokat a megrendelétől számított 5-7 munkanapon belül postázzuk. Ha lehetőségünk van természetesen próbáljuk korábban.

Magyarországon belül
0-10 000 FT : 990 Ft.
10 000 Ft - 15 000 Ft: 499 Ft
15 000 Ft felett: ingyenes
Személyes átvétel (emailes visszaigazolás után):
14:00-17:00 között
Címünk: 1137 Budapest, Szent István krt 6. 3/12 (27-es kapucsengő)

Telefonos ügyfélszolgálat: 06-30-464-7760

Nem találod az általad keresett terméket? Írd meg nekünk, megpróbáljuk beszerezni: info@108.hu

Ha szeretnél te is ilyen webáruházat, klikkelj ide, és 14 napig ingyen kipróbálhatod.