Vegetáriánus gyerekkonyha + Vegetáriánus ételek ünnepnapokra

10.000 Ft
8.990 Ft (8.562 Ft + ÁFA)
1.010 Ft
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

ELŐRENDELHETŐ - szállítás október 7-től
Ha október 4-ig megrendeled, Magyarország területén ingyenesen kiszállítjuk.

A csomag Hemangi és Vrindavani új szakácskönyvét, Vegetáriánus gyerekkonyha + Vegetáriánus ételek ünnepnapokra című könyveket tartalmazza, Magyarország területén ingyenes kiszállítással.

Vegetáriánus gyerekkonyha

Hémangi új vegetáriánus szakácskönyve rendhagyó receptgyűjtemény kiadványai közt. A társszerzővel – a 10 éves Vrindávanival – készült könyv gyerekeknek szóló recepteket tartalmaz: olyan ételeket, melyeket a gyermekek nem csupán szívesen megesznek, de könnyedén elkészítenek. 

Segítségével a kis olvasók nemcsak konkrét recepteket, hanem a főzés készségét és szeretetét is elsajátítják. Számukra ez még nem munka, hanem szórakozás. Mint a babázás, a legózás vagy a társasjátékozás – csak ezt jobban tudják majd kamatoztatni életük további részében. 

Dr. Lengyel Boglárka, gyermekorvos ajánlásával

Vegetáriánus ételek ünnepnapokra

Az ünnepek kiragadják az embereket a hétköznapokból. Amikor egy család vagy baráti társaság körbeüli az ínycsiklandó fogásokkal megrakott asztalt, az a jeles napok egyik fénypontja. Már maga az étel is jelzi, hogy az adott nap eltér a megszokottól. Ilyenkor minden háziasszony próbálja a legfinomabb menüvel elkápráztatni szeretteit, így van ez akkor is, ha valaki vegetáriánus életmódot folytat.

Hémangi Devi Dászi ünnepi fogásokat tartalmazó könyvében igencsak változatos recepteket találhat a kedves Olvasó, a hagyományos karácsonyi és húsvéti ételek éppúgy helyet kaptak benne, mint a fűszeres és egzotikus indiai étkek. Segítségére siet a főzésben kevésbé járta uraknak egy nőnapi menüvel, és a gyerekeknek is tippet az anyáknapi meglepetés-reggelihez.

A receptgyűjtemény lakto-vegetáriánus, de nem csak vegetáriánusoknak szól! A szerző a kiadványon keresztül szeretne együtt ünnepelni mindenkinek, akinek az ízek is fontosak a meghitt pillanatokban.

----

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.