A napfénytől a tűzhelyig könyv + DVD

5.000 Ft
3.990 Ft (3.800 Ft + ÁFA)
1.010 Ft

Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

Leírás és Paraméterek

A könyv, amely megváltoztatja az életed

A szupermarketek kínálatának köszönhetően ma már egyre kevesebben tudják, hogy a zöldségek és gyümölcsök melyik szezonban teremnek. Sokan nem tudnak vagy nem szeretnek főzni, a készételek fogyasztása rohamosan emelkedik. Számít egyáltalán, hogy mikor van szezonja a zöldbabnak? Ha a természet kedvelője vagy, szereted az ízeket, illetve szeretsz jókat enni akkor szeretettel nyújtjuk át neked  Hémangi új szakácskönyvét és DVD-jét.

A könyv a nagysikerű "Kerttől a konyháig" folytatása.

 

Mit találsz a könyben?

  • 108 kipróbált receptet, melyeket a főzésben kevésbé járatosak is el tudnak készíteni
  • Megismerheted a fűszerek használatát
  • Színes ételfotók
  • A szerző személyes élményei
  • Tippek, trükkök, tanácsok
  • Hogyan állíts össze egy 5x5 m-es biokertet
  • Mindezt 148 gyönyörű, színes oldalon
  • a könyvhöz DVD melléklet is tartozik, amellyel elsajátíthatod 8 étel elkészítését.

Nézd meg a könyv trailerét:

“Meleg szívvel ajánlom Hémangi újabb szakácskönyvét, melyből mindenki meríthet ötletet étrendje színesítéséhez. Új receptgyűjteménye, amely ismét a kerttől a konyháig, azaz kertünk nap érlelte zöldségeitől a tűzhelyünkig vezet, évszakokra bontva kínálja a finomabbnál finomabb fogásokat.
Csupa húsmentes étel, mellyel bemutatja a természetes étkezés gazdagságát.”
-Kaldeneker György, szakács

 
 

Vélemények

5.00
5 értékelés
(5)
(0)
(0)
(0)
(0)
|
2015. 12. 02.
Ezt a könyvet ajándékba vettem meg a nagylányomnak, de annyira tetszik, hogy megveszem magamnak is. Az egyetlen kérdőjelem az, hogy nem tudom, hány személyre szólnak a receptek. Viszont minden nagyon fimon ténylegesen és átvitt értelemben is.
|
2015. 10. 28.
Nagyon jó a szakácskönyv. Igaz, én nem vagyok annyira gyakorlott főzősütő mester, de így is szuper finom ételek készültek. Talán annyit hogy ha valamit meg kell sütni nem mindenhez van odaírva a hőfok és az idő. A sütőtökös gnocci-nál meg nem tudtam, hogy mennyi tök kell az alap püréhez ezért elég sokáig tartott az elkészítés, mert kétszer kellett sütni, elsőre keveset sütöttem. Viszont az eredmény fenséges volt. Köszönöm szépen a jó ötleteket.
|
2015. 09. 08.
Ismételten mesteri szakácskönyvet forgathat kezében az olvasó.
Hab a tortán, a jó tudnivalók és a zöldségek ültetésről szóló oldalak.
Csak gratulálni tudok.
|
2015. 06. 16.
Engem teljesen elvarázsolt a könyv,minden szava, képe és a DVD nem különben. Értékes segítőtársra leltem a kiválóan megfogalmazott recept leírásokban. Teljesen kezdőknek is, és ,mint jó magam haladóknak is nagyon könnyű elkészíteni az ételeket. Kombináltam saját egyéni ízvilágom fűszereivel is.
Két nap múlva pedig már megrendeltem a Mega Vega csomagot is. Lelkesedésem azóta is töretlen. Köszönöm szépen.
|
2015. 05. 04.
Szépen kivitelezett könyv. Érthető évszakokra lebontott receptek. Nem bántam meg, hogy megvásároltam.